mandag, december 28

281209.
Nu kunne jeg altså ikke blive i sengen længere, nytårskjolen skal laves, og stoffet skal findes!!
Jeg tænkte at nu når jeg har feber og ingen make up har på, kunne min nye bluse fra vila måske få mig til at føle lidt bedre :D

8 kommentarer:

Trine sagde ...

Den er så fin den trøje :)

Marie Joost sagde ...

Den fik mig også tiL at ha det bedre:D

Anonym sagde ...

sikke en fin blog du har, er så misundelig på din genbrugspels..
Jeg er lidt nysgerig, kan forstå du syr meget, hvil du være designer eller er det bare på hoppy plan..

MVH Julie

Marie Joost sagde ...

Mange tak:D er også selv ret glad for den.
Jeg syer rigtig meget og arbejder hos en skrædder, og arbejder med en tøjagent. Ligenu svæver jeg imellem og være stylist eller designer. :) skal lige gøre op med mig selv hvad der er vigtigst for mig. Men det er helt klart der mit hjerte ligger.

julie sagde ...

Nej hvor fedt, jeg skal selv starte på en skole for design her inden længe, derfor jeg lige ville høre. Hvor er det fedt med arbejde hos en skrædder, og også et stort pluds i den vidre uddannelse.
Hvad laver du hos skrædderen og hvordan har du fået sådan et arbejde..
godt nytår

Marie Joost sagde ...

Design skoler er fede. hvor starter du? hos skrædderen syer jeg mest selskabskjoler, som konfirmationskjoler og gallakjoler. Jeg fik det simpelthen fordi min mor har gode forbindelser inden for tøj og mode. Ellers havde det nærmest været umuligt, og selvfølgelig fordi jeg har fået noget god undervisning. Det eneste jeg vil sige er det er rigtig hårdt! og du knokler rigtig meget for at bevise hvad du kan, men indtil videre har det været det hele værd. Rigtig godt nytår, syer stadig på min kjole. så snart jeg er færdig kommer den på bloggen.

julie sagde ...

Jeg Starter på en design skole i københavn som hedder vera. Ej hvor er det fedt du er med til at sy kjoler, jeg syr også meget, men mangler lige den sidste finis.
Glæder mig super meget til at se din nytårskjole.
Har du gået på nogle skoler, hvor du har lært at sy, kommer selv fra en by ved siden af odense, jeg har nemlig ikke kunne finde nogle skoler i odense..
Godt nytår

Marie Joost sagde ...

Hun tager ikke selv imod dem for hun gider ikke sidde med dem, så de kommer ind og jeg tager mål, laver mønster, hjælper dem med hvad det skal være osv. Så man skal kunne det hele selv:) Det meste har min mor lært mig, men jeg har gået på odense fagskole.
Tror desværre ikke jeg når at vise det idag :( er ikke hjemme som jeg troede.