onsdag, maj 5

Nedturen ved at blogge.

"du ligner et objekt fra loppemarked med en billig grim læbestift på som får dig til at se forfærdelig ud. og du er mega fed din snob" Skrevet af anonym læser.

6 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Øhhh og så er det lige jeg tænker at jeg nok bare skal forblive anonym på min blog!!

Jeg forstår ikke folk har brug for at svine andre til på den måde :(

Marie Joost sagde ...

Det er det jeg synes der er ærgeligt, nedladene kommentarer får virkelig folk lyst til at være anonyme. Jeg har heller aldrig forstået hvorfor folk gider bruge tid på at skrive dårligt om folk. konstruktiv kritik er jeg helt med på, da jeg synes modeblogging nemlig handler om et forum til at diskutere moden ikke kun vise billeder og få ros for dit valg af H&M bukser.

The Makeup Fairy sagde ...

Det er jo så latterligt!! Også har man ikke engang nosser nok til, at skrive sit eget navn! "Anonym"
Synes din blog er rigtig fin, og også dig. Sådan nogle latterlige kommentarer skal du sgu bare overse :) Keep on bloggin'!

Marie Joost sagde ...

Mange tak:) synes også bare man mest kan grine af sådan noget. Synes bare det var en skam at det var blevet så udbredt blandt blogger. Derfor jeg postede det. Og tænkte der måtte være andre der synes det var dårlig stil. Tak fordi den søde kommentar. :)

amalie sagde ...

ej hvor langt ude! haha hvad sker der for folk?? din blog er SÅ nice og det er du ogs. du har seriøst den fedeste stil! :)

Marie Joost sagde ...

Mange tak det varmer meget :D