lørdag, august 14

The world greatest catwalk.

Idag det droppede jeg alt modeuge, og tog på loppemarked, var simpelthen for træt og ville ikke få noget ud af det. Men ville ikke spilde mine billetter til The world greatest catwalk, og er rigtig glad for jeg tog afsted det var rigtig sjovt. Her for i en overdosis billeder derfra.
Nogle modeller kunne ikke tåle skoene og måtte tage dem af.
Elsker at der var 'almindelige' mennesker med i showet.
Hallo sailor!
Hele københavn var nærmest spærrede idag og her er det største bevis, midt i showet kom der et brudepar der var blevet gift på rådhuset de kunne ikke komme ud!!! så de måtte løbe hen over catwalken og ud i regnvejr! stakkels brud.
Baby boom!
Så overdrevent nuttet!
De sejeste mennesker på jorden (jah okay så på catwalken)
De fleste af de sidste modeller havde taget skoene af, det var trods alt 1,6km
Det var et godt show selvom det begyndte at styrte ned var der nogen af jer der så det? Nu vil jeg sove jeg skal til flere loppemarkeder og min kærester kommer ind med toget. Sov godt!

7 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Gode billeder du har fået taget, MEGET tæt på, og ihh der er da noget af tøjet/tasker jeg gerne ville vide hvor er fra! :)

Spøjst med det brudepar, at rådhuset lige på DEN dag havde lukket af for vielser.

Marie Joost sagde ...

Mange tak, jeg var også rigtig glad for at få billetter så jeg havde mulighed for at komme så tæt på så læserne fik mest ud af det. Det havde aldrig kunne lade sig gøre på strøget. Det var fedt at der var så stort fremmøde selvom vejret var dårligt. Brudeparet var blevet gift, de kunne bare ikke komme frem til deres bil. :/

Ja jeg er også ked af ikke ha en liste over de forskellige styles, måske man er heldig at der kommer en liste senere.

Mia sagde ...

Den korrekte historie vdr. 'brudeparret' er at bruden, var på vej til Vor Frue Domkirke og blev forsinket, da halvdelen af København var spærret af, pga. denne famøse catwalk!:)

Brudens far, som løb forrest, måtte tænke kreativt og tage den over catwalk'en, for til sidst at nedbryde hegnet, så de kunne nå frem til kirken inden brudgommen, blev alt for utålmodig.

Da de endelig nåede frem, lettere medtaget af storm, regn og en god løbetur (I stilletter) stod brudgommen og gæsterne pænt og ventede, trods en forsinkelse på 25min.:)

Men de nåede det og havde den smukkeste dag, de kunne ønske sig.

Mvh. Bruden:)

Marie Joost sagde ...

Hej mia
Den rettelse vil straks blive lavet :) Den anden var bare det rygte der summede inde på Rådhuspladsen. Jeg er rigtig glad for i havde en dejlig dag alligevel. Mange gange tillykke.

Nadia sagde ...

Hehe ville selv have skrevet hvordan det egentlig var mht. brudeparret. Men kan se at du Mia, har været mig i forkøbet.

Kunne lige se for mig at folk tror at Far er din mand:-D

Dejlig dag og sjove minder med catwalken:-D

Marie Joost sagde ...

Nadia: ja det ville være en dum misforståelse;)
Det er sjovt hvodan en lille fjer lidt kan blive til fem høns, der var mange der sagde at de havde set det såkaldte brudepar blive gift inde på rådhuset da de kom, og nogle mente de ikke kunne komme hen til festen. Men godt vi lige fik sat det på plads og tillykke med din søster, må det jo så være:)

Anonym sagde ...

Mange tak skal du have, ja det er min søster.

Hahahaha hvor skægt...Men ja, det går tydeligvis hurtigt med små historier. Vi synes jo bare at det er skægt at der er et billede, som sætter prikken over i´et til minderne, som måske er lidt anderledes end så mange andre minder om et bryllup:-) Den hændelse blev i hvert fald nævnt et par gange til brylluppet:-D