tirsdag, september 21

Alexander McQueen memorial.

Britiske designer Alexander McQueen tilbragte sin karriere med at "beherske sine drømme og dæmoner", det var nogle af de ord der blev sagt til hans mindegudstjeneste igår.

Kate Moss, Sarah Jessica Parker, Naomi Campbell og Daphne Guinness var blandt venner og familie samlet til tjeneste ved St. Paul's Cathedral at fejre McQueen
 
Anna Wintour, redaktør for amrikansk Vogue, hyldede "en kompleks og begavet ung mand", der voksede op ikke langt fra domkirken. "Som barn elskede han intet mere end at sidde på taget og se fuglene flyve forbi" sagde hun. "Hans sidste kollektion var en kamp mellem mørke og lys."
 
Wintour fortalte menigheden: "Han viste os alt var muligt; drømme kan blive virkelighed, men han har efterladt os med en endnu mere usædvanlig arv, et talent, der steg som fugle i hans barndom over os alle.".
McQueen var blevet en af de mest respekterede skikkelser i branchen efter hele hans afgangskollektion blev købt af Blow. Han var kendt for sin dristige kreationer, der til tider væltede over i chokerende og bizarre. Han var i sandhed en af de største talenter i hans generation.

Alexander McQueen døde D. 11 februar 2010.

Ingen kommentarer: