fredag, oktober 8

!!!!!!LANGT FRA MODERELATERET!!!!!

Okay det her virker måske lidt mærkeligt! men ville bare lige forklare hvorfor der ikke kommer et dagens den her weekend. Jeg er blevet koblet til den lille maskine i kan se på billedet med en masse elektroder (eller hvad det nu er) så de kan måle min hjerterytme. Det fylder ret meget og der er ledninger over det hele så er i joggingtøj, hvilket nok ikke er særlig inspirerende. Alle de her hjerteundersøgelser som jeg får fortaget lige for tiden er pågrund af jeg blev indlagt i sommers med krampe anfald og de nu skal finde ud af hvorfor. Så ikke noget galt med hjertet, håber jeg da ikke.  Vil se om jeg ikke kan komme op med nogle inspirerende indlæg aligevel! og hold kæft hvor de klistermærker klør og jeg har kun haft dem på i 2 timer, så er der kun 46 igen. (ikke klø, ikke klø, ikke klø.)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej øv det lyder da lidt vildt! Håber ikke det er noget særligt og "god bedring" eller hvad man siger! :)

Nyder at læse din blog :)

Marie Joost sagde ...

Hehe det er nok ikke så slemt som det ser ud:D men hold da op hvor er den umulig at sove med. Er super glad for alle mine læsere så mange tak!!

just another wannabefromhell sagde ...

det ser virkelig farligt ud.. men okay, alt sådan noget udstyr til helbred er os bare skræmmende! håber du slipper for at klø og sover dejligt :)

Marie Joost sagde ...

Mange tak. Det klør som bare fanden må nu skal jeg heldigvis snart ha det af!!