onsdag, november 17

Officiel undskyldning.

Jeg fik Idag en kommentar som jeg har tænkt meget over. Den gjorde mig opmærksom på at nogle af de andre bloggere synes det er dårlig stil at "reklamere" med sine konkurrencer på deres blog, ligesom jeg har gjort her med min essie konkurrence. Jeg vil gerne sige undskyld til dem der har været generet af det. Har ikke tænkt over det da jeg synes ideen er fin, jeg tror ikke jeg får færre læsere af at nogle får lidt opmærksomhed. Jeg fik også at vide at det virkede desperat for at få flere læsere, hvilket ikke har været meningen. 


Vil lige sige dette ikke er min holdning til emnet så derfor er i stadig velkommen til at gøre opmærksom på jer selv her på bloggen!

2 kommentarer:

Maria sagde ...

Hej Marie,
Jeg har faktisk også godt lagt mærke til dette, så vidt jeg ved er den generelle holdning at man gerne må skrive et link til sin blog og gøre sig opmærksom på denne måde og det er sikkert også i orden at du nævner selve konkurrencen et par gange, men det er nok mest det, at du har skrevet det på en del indlæg på en del forskellige af de store blogs, og så virker det lidt som om du bare bruger deres til at få opmærksomhed omkring din egen, hvilket ikke er så god stil.

Men fed konkurrence ellers :)
God aften.

Marie Joost sagde ...

Tror bare ikke jeg tænkte over det når jeg normalt kommenterer meget på de forskellige blogs. Men også derfor jeg skrev undskyldning da jeg jo ikke var ude på at genere:)