mandag, august 8

5 top designer - 5 looks.


Baum und Pferdgarten 

PhotobucketBaum und Pferdgarten viste en fantastisk kollektion. Elskede den måde de miksede tern, striber og prikker på. Det gjorde deres stilede kollektion mere legesyg. Er især vild med de stribede sokker.


Anne Sofie Madsen

Photobucket


Anne Sofie Madsen viste en anderledes men fed kollektion! Den var meget tribal inspireret, og med fede prints og florlette materialer blev hendes kollektion et hit hos mig!

 

 Wackerhaus

Photobucket Elskede den måde Wackerhaus blandede sølv med nude, det fik hele kollektionen til at virke meget ren og eksklusiv og pasformen på tøjet var perfekt! Elskede især de højtaljede bukser og løse tanks.

 

 

 Veronica B. Vallenes

Photobucket Veronica B. Vallenes lavede en meget brugbar kollektion i år, med hendes nedtonede farve palette med enkele strejf af pastel gjorde hun sin kollektion til en af mine favoritter, og så blev det heller ikke værre af de seje smykker fra Björg.

 

 

Stine Goya

Photobucket

Stine Goya taler næsten for sig selv! Hun er og bliver min yndlings designer i Danmark. Hun leverede en ganske fortræffelig kollektion. En af de ting der helt sikkert kommer på ønskelisten er en af de små jakker med skød i taljen, hvor fine er de ikke lige? Herreskoene med guld sål er også helt vildt flotte.
Lig lige mærke til at alle modellerne er små Stiner? ;)

2 kommentarer:

Julie sagde ...

Vild med Wackerhaus & Stine Goya´s kollektioner
- Meget inspirerende

http://itsmypassions.blogspot.com

Marie Joost sagde ...

Julie@ ja, vores danske designer har sku talent.